Урок 7: Как да изградите свой бизнес от дома си

Как да изградите свой бизнес от дома си, без никакъв риск, даже и ако нямате опит, с наша помощ – бизнес, който всеки месец да ви носи 4-цифрени доходи, и който можете да споделите с хората, които обичате

Повечето хора всеки ден се занимават с мрежов маркетинг (препоръки на приятели), само че за това не им плащат нищо… Защото мрежов маркетинг е просто препоръчването на неща, които самите ние ползваме и харесваме. Препоръката от познати е най-мощната форма на реклама, за която много фирми са готови да ви плащат много пари.

Правите ли това, което ви харесва? Имате ли достатъчно свободно време? Постигнали ли сте финансовите си цели? Искате ли да печелите повече, при това от дома си? Да можете сами да определяте доходите си?

Поемете контрола върху живота си – не го оставяйте чужди ръце!
Изграждането на бизнес е единственият начин да откриете предприемаческия дух в себе си. Днес повечето хора купуват активи, вместо да ги създават, и причината за това е, че не са призовали собствения си предприемачески дух да вземе идеите им и да ги превърне в голямо богатство.

Мнозина мечтаят да започнат свой бизнес, но не го правят никога, поради страха си от провал. Мечтите им да станат богати и свободни не се реализират, защото им липсват умения и опит.

Обучението в училище е важно, но то не достатъчно затова. Ето защо ви предлагаме да започнете свой мрежов бизнес от дома, през свободното си време, и това ще ви помогне да изградите безценни бизнес-умения като:

- Умения да общувате;
- Лидерски умения;
- Умения за изграждане на екип;
- Опознаване на данъчното законодателство и корпоративното право, и т.н.

Тези умения ще отворят пред вас цял нов свят с неограничени възможности.

Ето и някои от преимуществата на мрежовия бизнес:

1. Този бизнес е за всеки – независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали, и вие можете да изградите своя мрежа, която да ви носи доходи всеки ден.

2. Никакъв финансов риск. За минимална сума получавате правото да изградите собствен бизнес, който може да ви носи шестцифрени годишни доходи, а на това отгоре можете да снабдявате цялото си семейство с качествени продукти, ползвайки големи отстъпки. В този бизнес не можете да загубите – само можете да спечелите и здраве, и пари!

3. Осигурено ви е качествено обучение от преуспяващи хора, което води до личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Даже само заради това обучение си струва да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по-добри хора.

4. Удобство и гъвкавост – особено важно за много заети хора, на които им е омръзнало никога да нямат време за нищо. Ако сте студенти, можете да се издържате докато учите, а като завършите, вече ще сте финансово независими. Ако сте родители, може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите пари. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Боите се какво ще правите, ако някога ви съкратят? МЛМ е естественото решение да не останете без доходи.

5. Печелите толкова, колкото заслужавате – ако развивате своя бизнес в свободното си време, 100 – 1000 лв./месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, след няколко години можете да печелите по 5 000, 10 000, 20 000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!

6. Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са резидуални – т.е. плащат ви цял живот за нещо, което сте свършили правилно веднъж. Щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й дотогава, докато тя работи – понякога цял живот, без да полагате повече усилия.

7. Впечатляващи данъчни облекчения – легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътувания, ваканции и т.н.

8. Бизнесът ви е глобален! Само физически сте вкъщи. Можете да имате собствена мрежа от дистрибутори и клиенти във всички градове на страната, дори да живеете на село. Чрез Интернет можете да развивате бизнес и в чужбина, а продуктите ви да се купуват от целия свят. При това не е нужно дори да знаете чужди езици. Разполагате с готов собствен магазин в Интернет с обяснения на няколко езика, който работи за вас 24 часа на ден. Иначе казано, правите пари даже и докато спите и почивате – достатъчно е да насочите хора към своя Интернет магазин.

9. Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чуждите мечти. Вашето време и животът ви са на ваше разположение. Успехът ви идва чрез сътрудничество, а не чрез конкуренция. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.

10. Живеете като богат човек, но без натоварването, стреса и отговорностите, които обикновено са свързани с парите. Можете да си позволите много повече развлечения, пътешествия, време за семейството и за срещи с приятели. Свободни сте!

Ако си мислите, че сте прекалено стари или твърде млади за да започнете свой бизнес, използвайте тази мисъл като вдъхновение. Бил Гейтс е бил много млад, когато е създал “Майкрософт”, а полковник Сандърс е бил на 66 години, когато е поставил началото на “Кентъки Фрайд Чикън”.

Хората от лявата страна на квадранта (наемни работници и свободни професии) обикновено имат само един финансов отчет, защото често имат само един източник на доходи. Тези от дясната страна (бизнесмени и инвеститори) имат множество финансови отчети и множество източници на доходи…

Повечето хора от лявата страна не знаят какво е да получаваш все повече и повече пари, за които се налага да работиш все по-малко и по-малко. И макар да не са за пренебрегване, парите не са основният мотивиращ фактор за изграждането на бизнес. Човек изгражда бизнес заради предизвикателството. Защото е възбуждащо, предизвикателно и защото ще трябва да даде всичко от себе си, за да успее.

Триъгълникът Б-И, представен в “Наръчник по инвестиране” на Робърт Кийосаки е ключът към голямото богатство и успешен бизнес. Той обяснява защо 90% от бизнесите се провалят и кое прави успешни останалите 10%.

За да успее, един бизнес се нуждае от МИСИЯ, особено в началото. Мнозина създават бизнес само за да печелят пари. Само по себе си това не е достатъчно силна мисия. Мисията на един бизнес трябва да бъде в услуга на хората, и тогава той ще почне да носи пари.

Бизнесът е колективен спорт. Проблемът в квадрантите Н и С е, че играта се играе индивидуално и един човек трябва да се състезава срещу цял ЕКИП. Още в училище ни учат, че сами трябва да се справяме с тестовете. Но в реалният сват на бизнеса е невъзможно да се успее без изграждането на ЕКИП. В “АБВ – изграждане на бизнес екип, който печели” от поредицата на “Богат татко” ще намерите безценна информация за това, как да изградите шампионски отбори в живота и бизнеса си.

“Повечето собственици на малък бизнес мечтаят един ден да си купят корабче или самолет. И затова никога няма да притежават това корабче или самолет. Когато започвах, аз мечтаех да имам свой екип от счетоводители и адвокати, а не своя лодка” – Богатият татко

Третата важна страна на триъгълник Б-И е ЛИДЕРСТВОТО. Повечето бизнеси пропадат отвътре, а не отвън, поради липса на лидерски умения. Задачата на лидера е да изкарва наяве най-доброто в хората от екипа. Ако “Лидерът” се чувства най-умен в екипа си, то бизнесът му е в опасност. Как да развием лидерските си умения?

Ами като поемаме доброволно повече задачи. Истинските лидери не са родени лидери. Те искат да бъдат такива и са готови да бъдат обучени за лидери, а обучението означава да бъдеш достатъчно голям, за да приемеш обратната информация за собствените си грешки. Ролята на лидера е да не изпуска от погледа си своята визия, да повдига духа на хората си и да ги води.

С правилна мисия, екип и лидер, вие вече сте поели напред по пътя към изграждането на силен бизнес тип “Б”

Не бъдете егоисти – препратете тази статия на приятелите си! Финансовата грамотност е подарък, който ще бъде оценен от всеки съвременен човек…

подобни статии:

  1. Урок 6: Вълшебната игра “Потоци пари” Вълшебната игра “Потоци пари”, защо колкото повече я играете, толкова по-богати ставате, и как тя може да преобрази представите ви за живота и парите, и да ви направи богати и...
  2. Урок 1: Знаете ли как ще изглежда животът ви ако живеете в изобилие? “Преди 15 години получих дълбоко просветление за успеха. Спрях да вземам финансови съвети от бедни хора и здравословни съвети от болни хора. И спрях да търся духовно водачество от хора,...
  3. Урок 2: Какви искате да станете, когато порастнете? Ако искате да станете учени, вероятно ще трябва да се посветите на академичното си образование. Ако искате да постигнете забележителни резултати в областта на спорта, вероятно ще трябва да започнете...
  4. Урок 4: Как да мислите и действате като богати хора? Как да мислите и действате като богати хора, да ползвате лостове и чрез принципа на умножаването да откривате възможности за печалба там, където преди това сте виждали само проблеми. Кое...
  5. Урок 5: Трите плана за вашите пари – сигурност, комфорт и богатство Трите плана за вашите пари – сигурност, комфорт и богатство, и как да ги реализирате даже и с малка заплата, прилагайки прости и доказани методи, с помощта на които ще...
  6. Урок 3: Откъде идват и къде отиват парите на бедните, средната класа и богатите? Приходи и разходи, активи и пасиви, финансов отчет и парични потоци. Как да управлявате грамотно парите си, вместо те – вас. Четирите потока на парите Знаете ли каква е...

Comments are closed.