Защо МЛМ и къде е моето място в този бизнес?

Къде се намира този бизнес в цялата икономическа реалност и защо въобще, точно ние, да се занимаваме с него!?

………прочетете малко по-надолу и се надявам, че ще ви стане ясно или най малкото ще ви е полезно J

Видовете доходи са точно два в целия свят

-линеен – парите които взимате за количество свършена работа. Размяна на време за пари. Работиш – печелиш, не работиш – не печелиш. Вършиш постоянно някаква дейност за да получаваш доходи. Не можеш да спреш защото и парите спират. Линейните доходи обикновено не водят до никакво забогатяване. Идеален пример за линеен доход е работната заплата.

- резидентен/пасивен/ – парите които взимате за това че сте свършили нещо еднократно и след това то ви носи ежемесечно определена сума.

Пример:Купувате си апартамент и го давате под наем от който взимате всеки месец пари.

Богатите хора използват силата на резидентните доходи. Резидентните доходи освен пари ни печелят и време, което е може би най-ценното.

Чували ли сте за четирите потока на парите и кой как си печели парите!? Вижте схемата по долу и мястото на MLM в нея…


В „Н”, квадранта на наемния работник, никой не си определя сам приоритетите и времето. Тези хора обикновено работят ЗА някой и имат работна заплата. Разменят си времето за да получат пари, независимо с какво се занимават.

В „С”, квадранта на собствениците на малък бизнес или свободните професии, попадат всички които си имат малък собствен бизнес или са тесни специалисти в дадена област. Това са всички доктори, адвокати, архитекти, инженери, брокери и др..Това са хора които са учили нещо между 4 и 10 години и заменят знанията си за пари. Тяхното време също е тясно свързано с това което правят , но за разлика от „Н” квадранта, те сами определят кога ще работят и по колко. Лошото е, че немогат да си позволят да спрат защото моментално им спират и парите.

Точно това е и общото между тези два квадтанта/”Н” и „С”/,в момента в който тези хора спрат да правят това което правят, те спират да получават пари. Техните доходи са линейни.

Сега ще кажа само накратко за „И” квадранта за да оставя основното за накрая.

Хората които попадат в този квадрант са Инвеститорите. Тяхната единствена задача е да множат парите си като ги влагат в различни инвестиционни проекти.Това са хора които ако спрат да правят това което правят биха имали пари за няколко поколения.

НАШИЯТ КВАДРАНТ

В „БС”, това е квадранта на бизнес системите. Те са 3 вида.

-         Корпоративните системи

-         Франчайз системите

-         МЛМ системите

За да започнете бизнес в Корпоративните системи и Франчайз системите, меко казано ви трябва огромен капитал, много знания и опит. Освен това за да изградите един бизнес организъм който ще работи във ваша полза, са необходими  минимум 5 и повече години работа. Затова тука няма да се занимаваме с тези бизнеси/за тях може да прочетете на много места/.

Важното което трябва да се знае за „БС” квадранта е, че тук в един момент в който си изградил един бизнес организъм , той работи със или без твоето присъствие.Наемаш един изпълнителен директор и той движи твоя бизнес. Именно тук идва ролята и на резидентните доходи. Много е важно да се разбере това. Представете си го! Правите нещо 1-2 години и след това то ви носи едни доходи всеки месец и всеки месец и………

И сега няколко думи за МЛМ системите

Тук не ни трябва първоначален капитал. Не ни трябва и опит преди това. Не е от значение дали имаме петролен кладенец на наша територия.НЕ! Тук е мястото където всеки от нас може да вземе участие и това е само въпрос на избор. Освен това в този бизнес всеки сам определя с кой иска да го прави и кога точно да го прави. Всеки има пълна свобода на действията и резултатите му зависят изцяло от него. Получаваш толкова колкото даваш!

МЛМ ни дава

ШАНС ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ И СВОБОДА

-         Шанс да изградим своя бизнес система без да влагаме милиони

-         Сбоводата наистина да имаме възможност да постигнем всичко за което сме мечтали

-         Свободата да го правим с хората които харесваме

-         Да имаме истинско развитие като личности и истинска признателност от всички

-         Да имаме свободата да бъдем себе си с това което правим – без да си слагаме маски

Свободата е избор хора! Ние сами избираме дали да бъдем свободни. Ние сами избираме дали да бъдем себе си през цялото време, а не да се преструваме защото обстоятелствата го налагат. Няма никакво значение точно с какво се занимаваме, но ако нещо от това не ни допада и усещаме че имаме нужда от промяна, от нас зависи да направим крачка в страни. Този бизнес просто ни дава шанса да развием себе си. Изборът е на всеки от нас.

ТОВА Е НАКРАТКО ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО Е ХУБАВО ДА ЗНАЕМ. ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ВИЕ ИМАТЕ МЯСТО В ЕДИН ТАКЪВ БИЗНЕС И БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ СЪС СЕБЕ СИ.

Comments are closed.